Over ons

Doe een vrijblijvende besparings­check!

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur
en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur

ONS VERHAAL
Begonnen als energiecollectief, kopen wij  sinds januari 2019 als tussenpersoon zelf gas en stroom in voor duizenden deelnemers uit onze achterban. Sinds januari 2022 doen we dit in samenwerking met energieleverancier VanHelder.  Wij bieden u een eerlijk, transparant en structureel scherp tarief zonder 'kleine lettertjes'. Ook bedrijven en kerken bieden wij zeer concurrerende tarieven en voorwaarden.  Een zeer gebruikersvriendelijk klantenportaal, een goed bereikbare klantenservice met deskundige medewerkers die ook in de avonduren en op zaterdag bereikbaar zijn, maakt ons verhaal compleet.  Wilt u een betrouwbaar en eerlijk advies of u nu nog goed zit? Vul dan het terugbelformulier in op deze site en we maken vrijblijvend voor u een transparante berekening tegen de meest actuele tarieven. En als u (voorlopig) nog goed zit? Dan krijgt u dat eerlijk te horen van onze medewerkers!

Ik heet u hartelijk welkom bij Gezinsenergie! 

Gijsbert Kamerman, directeur. 

GOED DOEL
Gezinsenergie ondersteunt het werk van MAF. Dit doen wij door middel van het organiseren en sponsoren van een zevental concerten van The Musix waarbij gecollecteerd wordt voor MAF. Vele duizenden klanten en andere belangstellenden genieten van een mooie avond uit met prachtige arrangementen voor piano, viool, cello, dwarsfluit, harp en orgel, Meer informatie over the Musix vindt u HIER.  Daarnaast ondersteunen wij veel andere kleine initiatieven. Geregeld stellen we gratis kaartjes beschikbaar, of kunnen deelnemers met korting concertkaartjes bij ons bestellen. Klik HIER om de video van MAF te bekijken. 

PERSOONLIJKE PAGINA
Via ons portaal kunnen deelnemers op elk moment van de dag hun contract inzien, of wijzigingen doorgeven. Standaard lezen we maandelijks de slimme meters uit, zodat u up-to-date inzage heeft in uw energieverbruik. Sinds kort kunt u ook op dagbasis uw verbruik inzien, en voor elektriciteit zelfs op kwartierbasis. Maandelijks ontvangt u een kostenoverzicht per mail zodat u ook weet hoe uw kosten zich verhouden tot uw maandtermijn. In ons klantenportaal zit ook een voorschotanalyse: zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan.  Een verhuizing doorgeven of uw termijnbedrag wijzigen? Dat kan gemakkelijk via uw persoonlijke pagina.

MARKTBEWAKING
Deelnemers van Gezinsenergie lopen niet de kans plotseling terug te vallen in hoge tarieven. In tegenstelling tot veel maatschappijen, hebben wij geen hoge variabele tarieven of 'slaperstarieven'.  Bovendien nemen wij tijdig contact op als uw contract afloopt. Mocht u onverhoopt toch vergeten te verlengen? Dan betaalt u nog steeds een heel gunstig tarief: onze variabele tarieven behoren eveneens tot de laagste tarieven van de markt. 

KLANTENSERVICE
Onze klantenservice staat bijzonder hoog aangeschreven. Per mail of telefoon zijn we 6 dagen goed bereikbaar. Op maandag tot en met woensdag zijn we ook in de avonden telefonisch bereikbaar. Op zaterdag zijn we geopend van 10:00 tot 14:00. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers reageren snel en vriendelijk op uw verzoeken. Bij ons geen ingewikkelde keuzemenu's of lange wachttijden: onze  medewerkers staan u snel en goed te woord. Wij hebben ons klantencontact volledig in eigen beheer, waardoor u altijd een medewerker van Gezinsenergie zelf aan de lijn krijgt vanuit ons kantoor in Papendrecht. Ook op het gebied van klantenservice bent u bij ons aan het goede adres. 

KOM ER OOK BIJ!
Interesse in ons aanbod? Vul dan het formulier rechts in en een energieadviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt zelf aangeven welke dag en tijdstip u het beste uitkomt. Onze deskundige energieadviseurs kunnen alles uitleggen en aan u toelichten. Kom er ook bij, samen besparen we meer!

Laat u geheel vrijblijvend terugbellen voor een aanbod

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur

Bekijk in deze video wat Gezinsenergie voor u kan betekenen op het gebied van energie, mobiele telefonie en nog veel meer.