Over ons

Doe een vrijblijvende besparings­check!

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur
en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur

ONZE MISSIE
Begonnen als energiecollectief, kopen wij dankzij onze 17.000 particuliere afnemers en 1000 zakelijke afnemers sinds januari 2019 zelf gas en stroom in. Wij bieden u een eerlijk, transparant en structureel scherp tarief zonder 'kleine lettertjes'. Wij zetten vol in op duurzaamheid, leveren op diverse plekken al 100% duurzame stroom aan onze deelnemers en helpen deelnemers bij het plaatsen van zonnepanelen op kerken, scholen en bedrijven. Klik HIER voor meer informatie over bestaande en lopende duurzame projecten. Onze deelnemers kunnen via ons een speciaal tarief krijgen voor de aanschaf van zonnepanelen of isolatie. Hoe mooi is dat!

Ik heet u hartelijk welkom bij Gezinsenergie!

Gijsbert Kamerman, directeur. 

GOED DOEL
Gezinsenergie ondersteunt daarnaast het werk van Stichting Stéphanos. Dit doen wij door middel van het organiseren en sponsoren van een zevental concerten van The Musix waarbij gecollecteerd wordt voor deze stichting. Daarnaast ondersteunen wij veel andere kleine initiatieven. Geregeld stellen we gratis kaartjes beschikbaar, of kunnen deelnemers met korting concertkaartjes bij ons bestellen. Klik HIER voor meer informatie over Stichting Stéphanos.

PERSOONLIJKE PAGINA
Via ons portaal kunnen deelnemers op elk moment van de dag hun contract inzien, of wijzigingen doorgeven. Maandelijks lezen wij de slimme meters uit, zodat u up-to-date inzage heeft in uw energieverbruik. U kunt dat dan in de tweede week van de lopende maand het verbruik van voorgaande maand inzien. Een verhuizing doorgeven of uw termijnbedrag wijzigen? Dat kan gemakkelijk via uw persoonlijke pagina.

MARKTBEWAKING
Deelnemers van Gezinsenergie lopen niet de kans plotseling terug te vallen in hoge tarieven. In tegenstelling tot veel maatschappijen, hebben wij geen hoge variabele tarieven of 'slaperstarieven'. Wij willen geen spelletjes spelen met onze deelnemers. Bovendien nemen wij tijdig contact op als uw contract afloopt. Mocht u onverhoopt toch vergeten te verlengen? Dan betaalt u nog steeds een heel gunstig tarief: onze variabele tarieven behoren eveneens tot de laagste tarieven van de markt. Voor een actuele vergelijking met de variabele tarieven kunt u HIER kijken.

LEDENVOORDEEL
Via Gezinsenergie bent u verzekerd van meer dan alleen een scherp energiecontract! Wij doen namelijk veel meer voor onze deelnemers. Een speciaal aanbod op het gebied van zonnepanelen, woningisolatie en korting op huishoudelijke producten en elektronica zijn enkele voorbeelden. HIER kunt u zien welke extra voordelen het heeft om deelnemer te worden en te blijven van Gezinsenergie!

Laat u geheel vrijblijvend terugbellen voor een aanbod

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur

KOM ER OOK BIJ!
Kunt u zich vinden in ons verhaal en wilt u ook graag deze idealen steunen? Vul dan het formulier rechts in en een energieadviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt zelf aangeven welke dag en tijdstip u het beste uitkomt. Onze deskundie energieadviseurs kunnen alles uitleggen en toelichten. Kom er ook bij, samen besparen we meer!

In samenwerking met: