Over ons

Doe een vrijblijvende besparings­check!

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur
en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur

ONZE MISSIE
Begonnen als energiecollectief, kopen wij  sinds januari 2019 als tussenpersoonzelf gas en stroom in. Sinds januari 2021 doen we dit in samenwerking met energieleverancier VanHelder. Voor algemene voorwaarden en overige documenten over VanHelder, klik HIER. Wij bieden u een eerlijk, transparant en structureel scherp tarief zonder 'kleine lettertjes'.  Wij zetten vol in op duurzaamheid, leveren op diverse plekken al 100% duurzame stroom aan onze deelnemers en helpen deelnemers bij het plaatsen van zonnepanelen op kerken, scholen en bedrijven. Klik HIER voor meer informatie over bestaande en lopende duurzame projecten. Onze deelnemers kunnen via ons een speciaal tarief krijgen voor de aanschaf van zonnepanelen of isolatie. Hoe mooi is dat! Wilt u meer zien van Gezinsenergie? BEKIJK DAN DE VIDEO

Ik heet u hartelijk welkom bij Gezinsenergie! 

Gijsbert Kamerman, directeur. 

GOED DOEL
Gezinsenergie ondersteunt het werk van Stichting Stéphanos. Dit doen wij door middel van het organiseren en sponsoren van een zevental concerten van The Musix waarbij gecollecteerd wordt voor deze stichting. Daarnaast ondersteunen wij veel andere kleine initiatieven. Geregeld stellen we gratis kaartjes beschikbaar, of kunnen deelnemers met korting concertkaartjes bij ons bestellen. Klik HIER voor meer informatie over Stichting Stéphanos.

PERSOONLIJKE PAGINA
Via ons portaal kunnen deelnemers op elk moment van de dag hun contract inzien, of wijzigingen doorgeven. Standaard lezen we maandelijks de slimme meters uit, zodat u up-to-date inzage heeft in uw energieverbruik. Sinds september 2020 is inzage in verbruik op dagbasis mogelijk, en per april 2023 zelfs op kwartierbasis (elektriciteit) of uurbasis (gas). Maandelijks ontvangt u een kostenoverzicht per mail zodat u ook weet hoe uw kosten zich verhouden tot uw maandtermijn.  Een verhuizing doorgeven of uw termijnbedrag wijzigen? Dat kan gemakkelijk via uw persoonlijke pagina.

MARKTBEWAKING
Deelnemers van Gezinsenergie lopen niet de kans plotseling terug te vallen in hoge tarieven. In tegenstelling tot veel maatschappijen, hebben wij geen hoge variabele tarieven of 'slaperstarieven'. Wij willen geen spelletjes spelen met onze deelnemers. Bovendien nemen wij tijdig contact op als uw contract afloopt. Mocht u onverhoopt toch vergeten te verlengen? Dan betaalt u nog steeds een heel gunstig tarief: onze variabele tarieven behoren eveneens tot de laagste tarieven van de markt. 

LEDENVOORDEEL
Via Gezinsenergie bent u verzekerd van meer dan alleen een scherp energiecontract! Wij doen namelijk veel meer voor onze deelnemers. Een speciaal aanbod op het gebied van zonnepanelen, woningisolatie en korting op huishoudelijke producten en elektronica zijn enkele voorbeelden. Sinds kort bieden we ook prepaid mobiele telefonie aan via gezinsmobiel.nl. Wij hebben veruit het scherpste bod en klanten profiteren van 10% korting op de gehele shop van Gezinsmobiel. HIER kunt u zien welke extra voordelen het heeft om deelnemer te worden en te blijven van Gezinsenergie!

KLANTENSERVICE
Onze klantenservice staat bijzonder hoog aangeschreven. Per mail of telefoon zijn we 6 dagen goed bereikbaar. Onze klantgerichte medewerkers reageren snel en vriendelijk op uw verzoeken. Bij ons geen ingewikkelde keuzemenu's of lange wachttijden: onze klantgerichte medewerkers staan u snel en vriendelijk te woord. Wij hebben ons klantencontact volledig in eigen beheer, waardoor u altijd een medewerker van Gezinsenergie zelf aan de lijn krijgt vanuit ons kantoor in Papendrecht. Ook op het gebied van klantenservice bent u bij ons aan het goede adres. 

KOM ER OOK BIJ!
Interesse in ons aanbod? Vul dan het formulier rechts in en een energieadviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt zelf aangeven welke dag en tijdstip u het beste uitkomt. Onze deskundie energieadviseurs kunnen alles uitleggen en toelichten. Kom er ook bij, samen besparen we meer!

Laat u geheel vrijblijvend terugbellen voor een aanbod

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur

Bekijk in deze video wat Gezinsenergie voor u kan betekenen op het gebied van energie, mobiele telefonie en nog veel meer.