Lees hier de ervaringen van onze tevreden klanten

Twigt, Alblasserdam
"Betrouwbare informatie en snelle reactie"

"Bij gezinsenergie is de feedback heel sterk! Ze zijn open en eerlijk en weten waar ze over praten. Komen snel op afspraken terug en geven je een eerlijk advies!"

Van Bllois, Rijssen
Gezinsenergie ontzorgt!

"Wij hebben alleen maar goede ervaringen met Gezinsenergie! Duidelijke werkwijze, je hoeft nergens zelf achteraan, alles wordt voor je uitgezocht en geregeld. En je bent verzekerd van een eerlijke, voordelige prijs. Wij zouden Gezinsenergie iedereen aanraden!"

Johannes, Rhenen
Bij Gezinsenergie verlopen de contacten prettig!

"Mensen van Gezinsenergie hebben we op verschillende momenten aan de telefoon gehad. Die contacten zijn prettig, doordat men niet opdringerig is, maar goede uitleg kan geven."

Familie Van de Pol uit Opheusden
Vorige energieleverancier: Eneco

Ook wij maken al enige jaren tot volle tevredenheid gebruik van het energiecollectief van Gezinsenergie. De medewerkers van Gezinsenergie hebben echt kennis van zaken en komen niet drammerig over. Dat vinden wij prettig. Zo kunnen wij eenvoudig structureel besparen op onze energienota. De overstap ging heel soepel en was echt in een paar minuten geregeld. We hoeven ons niet ieder jaar meer te verdiepen in de tarieven. Heel prettig is dat Gezinsenergie tijdig contact opneemt als het contract afloopt: zo hoeven we nooit meer terug te vallen in hoge tarieven! Heel eenvoudig: we gunnen het een christelijke aanbieder die zich door middel van ondersteuning van Stichting Stéphanos zich inzet voor
de minder bedeelden. Het voelt gewoon een beetje 'eigen' en vertrouwd. We kunnen Gezinsenergie van harte bij u aanbevelen!

Familie Snoei uit Krimpen a/d IJssel
Vorige energieleverancier: NUON

Wij maken al een jaar of vier gebruik van Gezinsenergie. Na diverse keren van energieleverancier gewijzigd te zijn, kwamen we in contact met ze. Nou, dit heeft ons veel energie bespaard! Ze kwamen direct met een bijzonder scherp aanbod. Ook bewaken ze voor ons de energietarieven waardoor wij tijdig bericht krijgen als ons contract afloopt. Wel zo makkelijk! We hebben inmiddels al honderden euro’s bespaard. Daarnaast bieden zij ook regelmatig leuke uitstapjes aan voor ons gezin met hoge kortingen of zelfs helemaal gratis! Zo zijn wij onlangs op kosten van Gezinsenergie naar Neeltje Jans geweest. Erg leuk! Wat wij ook mooi vinden van Gezinsenergie is dat ze niet alleen aan hun eigen portemonnee denken, maar ook aan de medemens die het veel minder heeft dan ons. Zij steunen namelijk het werk van Stichting Stéphanos.

Familie Duel-Lodewijk uit Groot-Ammers
Vorige energieleverancier: Eneco

Voordat we bij Gezinsenergie kwamen, waren we al ruim 10 jaar klant bij Eneco. Regelmatig belde er een andere energieleverancier, maar geen van allen kon ons overhalen om over te stappen. Totdat familieleden ons vertelden over de vele voordelen van het Gezinsenergie collectief. Na wat goed geplande telefoontjes en de juiste en duidelijke informatie hebben we besloten om over te stappen. Nooit gedacht dat het zo weinig moeite kostte om over te stappen. Eén advies aan iedereen: laat u informeren en maak de overstap! Ook vinden we het belangrijk dat er goede doelen gesteund worden door Gezinsenergie. Er worden mensen geholpen die het ook echt nodig hebben. Net als bij Gezinsenergie de Daad bij het Woord voegend.

Familie Voorwinden uit Genemuiden
Vorige energieleverancier: NLE

Al een aantal jaren doen we mee met Gezinsenergie. Elke keer als er contact is, gebeurt dat op een prettige wijze. Heel fijn is dat Gezinsenergie de termijn van de contracten in de gaten houdt en op tijd met een nieuw, nog voordeliger, aanbod komt. Onlangs werden we gebeld door onze vorige leverancier. Of we niet liever terug wilden komen. Na wat rekenwerk bleek dat helemaal niet voordeliger te zijn. Ook met vragen kunnen we altijd bij hen terecht. De mensen van Gezinsenergie regelen alles voor je. Zo weten we dus dat we gewoon bij Gezinsenergie blijven!