UW ZAKELIJKE energiePARTNER

Doe een vrijblijvende besparings­check!

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur
en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur

DOE DE CHECK!

Wilt u vrijblijvend weten of u nog goed zit met uw zakelijke overeenkomst? Mail kosteloos en vrijblijvend uw contract naar info@gezinsenergie.nl. Ook als uw contract nog loopt kan het zinvol zijn om uw contract te laten checken. We hebben heel veel ondernemers al geholpen aan een flinke besparing. Betreft het verbruik bijvoorbeeld voornamelijk voor uw eigen woning? Dan gelden de soms zware boetes niet! Is de boeteclausule niet duidelijk? Dan kunt u zelfs boetevrij overstappen. Vaak zijn de tarieven op zakelijke contracten uit het verleden erg hoog. Laat het checken door onze specialisten en u krijgt binnen 24 uur een besparingsoverzicht!

Vanwege de explosief gestegen tarieven bieden we momenteel alleen een variabel contract aan of een contract voor 1 jaar. Met een variabel contract beweegt u met de markt mee. U krijgt dan de mogelijkheid om uw tarief vast te zetten op een gunstiger moment in de markt. Vanzelfsprekend  bewaken wij voor u de markt en informeren wij u als het een goed moment is om uw tarieven vast te zetten.

U kunt bij ons zowel een klein-zakelijke als een groot-zakelijke overeenkomst sluiten tegen de scherpste tarieven in de markt. Wij werken daarbij samen met onze inkooppartner Anode Energie BV. Klein-zakelijke klanten genieten bij Gezinsenergie dezelfde bescherming als particulieren. Zo is de opzegvergoeding gemaximaliseerd tot 125 EUR per product, waarbij bij veel andere maatschappijen de opzegvergoeding kan oplopen tot vele honderden euro’s per niet uitgediend leveringsjaar. Onze zakelijke klanten krijgen een persoonlijke accountmanager die u gewoon rechtstreeks kunt bellen of mailen met uw vragen. Korte lijnen: daar houden wij van! 

Enkele voordelen

  • Bijzonder scherp aanbod voor levering en teruglevering
  • Ook voor grootverbruikers (speciaal maatwerk aanbod)
  • Kosteloze check op uw gehele nota incl verborgen vaste kosten
  • Directe bijdrage aan verduurzaming
  • Overstap wordt volledig geregeld
  • Ook voor u privé en/of uw personeel het beste advies en aanbod uit de markt
  • Algehele check op uw energienota
  • Vrijwel geen tijdsinvestering van u benodigd
  • Beperkte opzegvergoeding bij tussentijds vertrek