ledenvoordeel

Doe een vrijblijvende besparings­check!

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur
en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur

LEDENVOORDEEL VIA GEZINSENERGIE
Via Gezinsenergie bent u verzekerd van meer dan alleen een scherp energiecontract! Wij doen namelijk veel meer voor onze deelnemers. Een speciaal aanbod op het gebied van zonnepanelen, woningisolatie en korting op huishoudelijke producten en elektronica zijn enkele voorbeelden. Hieronder kunt u zien welke extra voordelen het heeft om deelnemer te worden en te blijven van Gezinsenergie!

ZONNEPANELEN VAN BONGO SOLAR
Een exclusief collectief tarief voor Gezinsenergie deelnemers. Uitstekende referenties op internet en uitgebreide garantievoorwaarden. Met panelen van BonGo Solar zit u goed!

WONINGISOLATIE VAN PLUIMERS
Collectieve korting voor Gezinsenergie deelnemers op isolatie. Deskundig advies van de Europees marktleider en nieuwe subsidiemogelijkheden. Laat u vrijblijvend informeren.

ELEKTRISCHE FIETSEN VAN STELLA
Exclusief voor deelnemers van Gezinsenergie: 10% korting op aanschaf van een elektrische fiets (ook op actiemodellen!), en 15% korting op alle accessoires. *Met uitzondering van showroom of outlet modellen

LAMPEN VAN LAMPEN24
Ontvang nu 10% korting op 30.000 verschillende lampen, ook op reeds afgeprijsde artikelen bij Lampen24. Geldig t/m 30-06-2020 en zonder minimale besteding. Kortingscode: NL-Gezinsenergie10

VAKANTIES VAN O&S
Speciaal voor onze deelnemers: 50 EUR korting bij boeking van 2 weken op een zomervakantie in 2020. Een mooi voordeel ter waarde van ten minste 15 ijsjes!

KORTING OP CHRISTELIJKE MUZIEK
Als deelnemer van Gezinsenergie ontvangt u exclusief 20% korting op al uw bestellingen bij Bestelmuziek.nu. Onder andere kunt u CD's van The Musix bestellen.

ONLINE WEBSHOP VAN GEZINSENERGIE
Als deelnemer van Gezinsenergie kunt u tegen kostprijs speelgoed, elektrische apparaten, huishoudelijke producten en nog veel meer bestellen. Veel shopplezier!