ledenvoordeel

Doe een vrijblijvende besparings­check!

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur
en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur

LEDENVOORDEEL VIA GEZINSENERGIE
Via Gezinsenergie bent u verzekerd van meer dan alleen een scherp energiecontract! Wij doen namelijk veel meer voor onze deelnemers. Een speciaal aanbod op het gebied van zonnepanelen, woningisolatie en korting op huishoudelijke producten elektronica en mobiele telefonie zijn enkele voorbeelden. Hieronder kunt u zien welke extra voordelen het heeft om deelnemer te worden en te blijven van Gezinsenergie!

WONINGISOLATIE VAN PLUIMERS
Collectieve korting voor Gezinsenergie deelnemers op isolatie. Deskundig advies van de Europees marktleider en nieuwe subsidiemogelijkheden. Laat u vrijblijvend informeren.

KORTING OP CHRISTELIJKE MUZIEK
Als deelnemer van Gezinsenergie ontvangt u exclusief 20% korting op al uw bestellingen bij Bestelmuziek.nu. Onder andere kunt u CD's van The Musix bestellen.

ONLINE WEBSHOP VAN GEZINSENERGIE
Als deelnemer van Gezinsenergie kunt u tegen kostprijs speelgoed, elektrische apparaten, huishoudelijke producten en nog veel meer bestellen. Veel shopplezier!

BESTE DEALS BIJ GEZINSMOBIEL
Samen bieden we de beste deals aan op het gebied van energie en mobiele telefonie. Dankzij de kracht van ons collectief met ruim 18.000 deelnemers kunnen we voor gas, stroom en mobiele telefonie de scherpste deals aanbieden.