Duurzame crowdfunding: doe mee!

Wilt u andere deelnemers helpen om een zonne-energieproject mogelijk te maken? Dan bent u bij Gezinsenergie aan het goede adres. Met uw investering behaalt u niet alleen een financieel aantrekkelijk rendement, maar draagt u ook bij aan een positieve impact op mens en milieu. Met dit 'dubbele' rendement kunt u een bijdrage leveren aan de transitie naar een duurzame economie!

Door zelf uw project te kiezen, weet u precies waar uw geld naar toe gaat. Gezinsenergie is momenteel volop bezig met verschillende projecten. Naast projecten op daken van bedrijven, ondersteunen wij ook jaarlijks enkele projecten aan met hoge sociale impact. Denkt u aan zonnepanelen op kerken, verenigingsgebouwen, scholen of goede-doelen instellingen. Als u de combinatie van de sociale betrokkenheid en duurzaamheid van een project u aanspreekt, kunt u een bedrag aan het project doneren. Gezinsenergie geeft deze projecten een stimuleringsbijdrage van ten minste €1000,-. Zo kunnen projecten sneller doorgaan en sneller renderen voor de betreffende organisatie en kan er sneller gestart worden met de opwekking van 100% groene stroom!

Via de bovenstaande buttons kunt u de sociale en commerciële projecten bekijken. Vindt u een project interessant? Dan stellen we het op prijs als u dat aan ons kenbaar maakt. Het verplicht u nog tot niets maar het is fijn als we weten hoeveel er via onze deelnemers gefinancierd kan worden. Zodra een project definitief doorgaat, ontvangt u bericht.

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met u op: info@gezinsenergie.nl