Wij zoeken daken & grond...

Gezinsenergie helpt u graag bij het verlagen van uw Energietarieven.

Maar graag willen we u ook helpen bij het verlagen van uw verbruik of het verduurzamen van uw woning of uw bedrijf. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor onze leefomgeving. Deze slag willen we graag met u maken!

In de komende jaren willen wij onze deelnemers zo veel mogelijk verduurzamen door middel van investeringen in eigen energiebronnen zoals bijvoorbeeld een zonnepanelenpark. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven, particulieren, kerken of maatschappelijke organisaties die een groot dak en/of grond beschikbaar hebben en graag de mogelijkheden van een zonne-energieproject willen bespreken. Ons doel is om projecten op te starten om zoveel mogelijk deelnemers van Gezinsenergie te voorzien van 100% groene stroom uit zon of wind. Heeft u grond of dak waar een project van 50 tot 20.000 zonnepanelen op gerealiseerd zouden kunnen worden? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende schouw en een haalbaarheidsonderzoek. De bedoeling is dat de opgewekte energie op termijn terug geleverd wordt aan onze deelnemers. Daarover krijgt u dit jaar nog belangrijk nieuws van ons te horen hoe wij dat gaan aanpakken.

Zoekt u een partner voor plaatsing van panelen voor alleen uw eigen verbruik, of zoekt u mogelijkheden om uw woning te isoleren? Klik hier voor de mogelijkheden >>

Stel een vraag