Doe mee met onze Energiepuzzel en win een prijs!

Leuk dat u mee doet aan de puzzel!

Hiernaast kunt u uw oplossing indienen. Als u de goede oplossing heeft ingestuurd, maakt u kans op een van de prijzen die u hierboven ziet! Heeft u de goede oplossing? Dan bellen wij u op of u een prijs gewonnen heeft. Daarnaast geven wij u ook een korte toelichting op ons actuele aanbod. 

We verzoeken u vriendelijk per adres maximaal 1 oplossing in te sturen.
Klik hier voor de actievoorwaarden.

The Musix 2020

Ook in 2020 organiseren en sponsoren wij weer een nieuwe reeks concerten van The Musix. Het succes van de tour wordt alsmaar groter. In 2019 hebben ruim 3500 bezoekers genoten van prachtige, toegankelijke muziek en hebben we een prachtig bedrag opgehaald van 7500 EUR voor stichting Stephanos. Ook in 2020 hopen we voor deze stichting weer een mooi bedrag op te halen.

Meer informatie

Meer over Gezinsenergie

Begonnen als energiecollectief, kopen wij dankzij onze 17.000 particuliere afnemers en 1000 zakelijke afnemers sinds januari 2019 zelf gas en stroom in. Wij bieden u een eerlijk, transparant en structureel scherp tarief zonder “kleine lettertjes”. Wij zetten vol in op duurzaamheid, leveren op diverse plekken al 100% duurzame stroom aan onze deelnemers en helpen deelnemers bij het plaatsen van zonnepanelen op kerken, scholen en bedrijven.

Meer informatie