15.000ste DEELNEMER!

De familie Boonzaaijer uit Woudenberg met hun 5 dochters werden verrast door Gijsbert Kamerman met bloemen en taart en een cheque t.w.v €250!

“Vanaf januari 2018 zijn wij, als 15.000e klant, aangesloten bij het energiecollectief van Gezinsenergie. Vrienden hadden ons gewezen op het concept van Gezinsenergie. Het voortdurend verdiepen in energieprijzen ligt ons niet zo, dus eigenlijk proberen we ieder ‘aanbiedingstelefoontje’ af te wimpelen. Doordat vrienden ons Gezinsenergie aanbevolen, zijn we ons toch iets meer gaan verdiepen in de energiemarkt. Tegelijk wilde onze vorige aanbieder ons ook een nieuw aanbod doen. Toch paste dat minder goed dan het aanbod van Gezinsenergie. Het mooie is dat Gezinsenergie ook christelijke non-profi torganisaties financieel ondersteunt. De keuze was toen niet moeilijk meer!”

Wat betaalt u eigenlijk voor gas en stroom?

Door de alsmaar stijgende overheidsheffingen, nemen uw uitgaven voor gas en stroom alleen maar toe. Maar daar kunt u misschien wat aan doen! Samen met 15.000 deelnemers besparen we structureel op de energierekening. Bent u ook benieuwd of u met ons collectieve aanbod kunt besparen? Wij rekenen het graag voor u uit. Waarom zou u nog langer teveel betalen voor exact hetzelfde? Overstappen naar lagere tarieven is slechts een korte, administratieve handeling.

Klik hier voor een besparingscheck >>