Ons verlengingsaanbod!  

Maak hier een terugbelafspraak!

ONS VERLENGINGSAANBOD!
 Zoals u wellicht gehoord hebt, zijn de energietarieven heel fors gestegen. Ook bij ons zijn de tarieven gestegen. Echter, we verwachten dat de tarieven in het voorjaar weer zullen zakken. Loopt uw contract tussen nu en eind januari af? Dan adviseren wij u het contract variabel te laten voor enkele maanden. Met ons variabele contract beweegt u maandelijks met de markt mee. U merkt als eerste als de tarieven weer gaan dalen. We nemen op het meest gunstige moment contact met u op als het gunstig is om uw tarieven vast te zetten. 

WAT KUNT U DOEN?
Ons advies is: heb geduld en hou het contract even variabel tot de tarieven gedaald zijn. Wij nemen contact met u op zodra het een goed moment is om uw tarieven vast te zetten. We zijn er van overtuigd dat dit honderden euro's kan schelen in vergelijking met de vaste contracten die nu aangeboden worden.

ONS AANBOD
Genoemde tarieven zijn geldig vanaf 01-12-2021 tm 31-12-2021. Deze tarieven zijn exclusief de door de overheid toegezegde korting op de energienota als gevolg van de hoge tarieven. De hoogte van dit bedrag zal gemiddeld 400 EUR bedragen, afhankelijk van verbruik. Deze tegemoetkoming gaat naar verwachting in per januari 2022.

1 jaar

Vaste leveringskosten bedragen €6,99 per product per maand.

Onze cadeaus

BIJ VERLENGING VOOR 1 jaaR 

Beltegoed: 1 jaar, 10 gb, 100 Belminuten en 10  sms

Kies deze upgrade voor €5,50 extra per maand

Beltegoed: 1 jaar, 5 gb, 200 Belminuten en 20  sms

Kies deze upgrade voor €4,50 extra per maand

gratis Beltegoed: 1 jaar, 2,5 gb,
100 Belminuten en 10  sms

Gratis

De gezinsenergie
cadeaubox

Gratis