Smartwatch

  Superdeal!  

Maak hier een terugbelafspraak!

Exclusieve actie: smartwatch in uw cadeaubox!

Profiteer nu van onze superdeal: zet uw contract nu over naar Gezinsenergie en ontvang in uw Cadeaubox tijdelijk een prachtige smartwatch met zeer veel functies! Deze smartwatch is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Deze gloednieuwe smartwatch is voorzien van nieuwe technologie. Dankzij bluetooth technologie is het mogelijk om te bellen,uw eigen muziek af te spelen en telefoontjes te plegen vanaf de horloge om uw pols. Neem telefoontjes aan en bel personen op door een dialer en een ingebouwde hifi-luidspreker. Ook is het mogelijk om alle binnenkomende meldingen van uw smartphone direct op je smartwatch te ontvangen.

Veel mensen ervaren weleens een slechte nacht, stress op het werk of hebben lichte gezondheidsproblemen. Meet uw stress, slaap, hartslag en nog veel meer met deze innovatieve smartwatch. Krijg meer inzicht in uw gezondheid. De batterij van dit horloge gaat tot wel 5 dagen mee.

Ontvang een 2e bandje
U ontvangt een 2e bandje om uw eigen stijl te matchen en om af te wisselen voor gelegenheden.

Bellen met uw smartwatch
Gebruik de waterdichte hifi-luidsprekers om uw handen vrij te maken en de communicatie eigen baas te maken. Oproepherinnering, smartphone meldingen, sms-herinneringen zijn allemaal te zien. Zelfs een dialer maakt het mogelijk om je smartphone met rust te laten. Zet het 2e Bluetooth apparaat 'Smart Watch' aan en uit voor deze functies.

24/7 Gezondheidsmonitoring
Deze smartwatch meet elk hartslag moment door de dag heen. Monitor zo ook onder andere je stress, slaap, calorieverbruik en stappen. Ideaal om uw conditie en slaapkwaliteit bij te houden. Bekijk de statistieken in de Fundo App.

Overige Functies

Zorg voor een gezond leven

Krijg extra inzicht in uw gezondheidstoestand. Oefen uw bewegingsactiviteiten uit en meet heel de dag uw beweging, bloeddruk én uw hartslag. Via de APP zijn diepgaande analyses te zien van de sportgegevens. Zo kunt u uw sportprestaties en uw gezondheid verbeteren.

ECG Hartfilmpje

Laat de gezondheid van het hart beoordelen door ecg-monitoring. Bekijk de activiteiten van uw hartspieren in een grafische weergave. Dit geeft inzicht in hartziekten, zoals een hartritmestoornis of een hartinfarct.

Inzicht in uw slaappatronen

Wordt comfortabel wakker onder het genot van een stille en trillende klok. De slaaptijd wordt automatisch opgenomen. Maak gebruik van de ‘Sleep stage’ functie om inzicht te krijgen in je slaapritme. Zo kun je je REM-slaap, diepe slaap en slaapkwaliteit meten.

Trainingsfuncties

Deze smartwatch wordt geleverd met ingebouwde sportmodes waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, badminton, hiken, voetbal, basketbal en tafeltennis. Deze smartwatch kan je helpen om variërende bewegingen die je maakt te volgen en is voorzien van een uitgebreide meting.

Music player

Luistergemakkelijk naar uw eigen muziek via de smartwatch door een ingebouwde speaker. Het is zelfs niet meer nodig om uw mobiele telefoon uit uw zak te halen om muziek op te zetten door het gebruik van bluetooth music.

Mis geen notificaties

Mis geen notificaties meer en connect uw smartphone met uw smartwatch. Ontvang binnenkomende notificaties zoals SMS, telefoongesprekken, Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter, Skype, G-mail en meer.

Lange levensduur

De batterij gaat tot minimaal 5 dagen mee. Zo maakt het niet uit om de oplader een keer te vergeten mee te nemen naar het werk. Raak uw oplader voor een week niet aan, zonder zorgen.

Waterdicht tot 1 meter diepte

Draag deze smartwatch in de regen, sneeuw, douche of andere omstandigheden. Het horloge is volledig stofdicht en waterdicht tot 1 meter diepte binnen 30 min. Regenachtige Nederlandse dagen houden u dus niet tegen om te gaan hardlopen, wandelen of fietsen.

KOM ER OOK BIJ!
In een markt waar de aanbiedingen soms letterlijk over elkaar heen vallen, biedt Gezinsenergie rust en overzicht. Wij behandelen iedereen gelijk: iedereen krijgt hetzelfde eerlijke, transparante en scherpe tarief voor gas en stroom. Wij werken niet met “kleine lettertjes” of eenmalige “lokkertjes”: ons tarief is structureel scherp geprijsd, voor iedereen! Zelfs als u vergeet bij ons te verlengen, zit u nog steeds goed. Door deze lange-termijn visie is het ook niet nodig om “slaperstarieven” te hebben. Bij ons geen kans op terugval in hoge tarieven!

Van harte welkom bij Gezinsenergie: samen besparen we meer!

Maak hier een vrijblijvende terugbelafspraak!

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur