klantenportaal

App en klantenportaal

Veel klanten hebben het al ontdekt en loggen geregeld in op ons klantenportaal. Omdat we ook veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen, zetten we graag nog wat zaken op een rijtje.

Via https://mijn.gezinsenergie.nl/login kunt u naar uw klantenportaal gaan. Bent u er voor het eerst? Dan moet u eerst even een account aanmaken. Als u daarna inlogt, kunt u van alles terugvinden: uw verbruik (per maand/dag of uur), uw kostenoverzicht, uw maandtermijn, en uw gegevens. Ook kunt u een voorschotanalyse bekijken: dit is een indicatie van hoe u loopt ten opzichte van uw jaarnota. We benadrukken dat het een indicatie is: er kunnen bijvoorbeeld door ontbrekende standen afwijkingen zijn. Uw jaarnota is daarbij altijd leidend!

Ook is uw klantenportaal als app op uw computer, telefoon of tablet in te stellen. Deze app is nog niet in een app store of play store beschikbaar, echter u kunt heel eenvoudig door uit te loggen en opnieuw naar het inlogscherm te gaan, beneden kiezen voor "zet op beginscherm". Dan kunt u voortaan heel eenvoudig uw portaal openen vanaf een icon op uw telefoon of tablet.