Kom er ook bij:  

  Samen besparen we meer!  

Maak hier een terugbelafspraak!

VARIABEL AANBOD: SCHERPSTE  TARIEVEN, BESTE STRATEGIE!

Met ons huidige aanbod kiest u niet alleen voor de laagste tarieven van dit moment, maar ook voor de beste strategie! Met ons aanbod beweegt u maandelijks met de markt mee. Als er een goed moment komt om vast te zetten, bijvoorbeeld voor de komende winter 2022/2023, nemen we direct contact met u op. Vanwege de sterk wisselende en oplopende gastarieven, hebben wij voor gas reeds ingekocht voor mei en juni 2022. In deze maand krijgt u het scherpste tarief dat op dit moment te krijgen is! 

 Het elektriciteitstarief beweegt met de markt mee. U betaalt de marktprijs + een geringe opslag op de tarieven. Maak snel een terugbelafspraak. Desgewenst kunnen we de volgende dag al de levering starten.

We zijn er van overtuigd dat deze aanpak de beste strategie is in de huidige marktomstandigheden!

Vergelijken? Klik hier voor een vergelijking van ons aanbod met de grootste maatschappijen: www.gezinsenergie.nl/vergelijken

Variabel aanbod
MEI


Vaste leveringskosten bedragen €6,99 per product per maand.

Variabel aanbod
juni


Vaste leveringskosten bedragen €6,99 per product per maand.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% btw en energiebelasting 2022 (0,044516 per kWh en 0,439496 per m3 incl. btw;) en Opslag Duurzame Energiebelasting (0,036905 per kWh en 0,104665 per m3 incl. btw; ) en bij aansluitingen t/m 3 x 80 ampère en een verbruik van maximaal 10.000 kWh per jaar. We gaan ervan uit dat uw adres een verblijfsfunctie heeft, waardoor u vermindering energiebelasting ontvangt. Voor 2022 is dit een bedrag van 824,77 EUR incl btw. Klopt dit niet, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via klantenservice@gezinsenergie.nl
De door u teruggeleverde en verbruikte hoeveelheid elektriciteit mag u op jaarbasis tegen elkaar wegstrepen (salderen). U mag bij ons salderen tot uw eigen verbruik. 

Bovenstaande variabele elektriciteitstarieven zijn indicatief, het gastarief staat voor maart vast. Op basis van deze tarieven en uw standaard jaarverbruik wordt uw maandtermijn bepaald. De uiteindelijke elektriciteitsprijs die u betaalt is de gemiddelde marktprijs per maand, inclusief de opslag van  €0,012/kWh voor elektriciteit (exclusief btw en energiebelasting). Bovengenoemde indicatieve tarieven zijn incl btw, energiebelasting 2022 en de opslag. Dagelijks wisselen de tarieven. Via de pagina www.gezinsenergie.nl/variabel kunt u de dagelijkse markt volgen.