Kom er ook bij:  

  Samen besparen we meer!  

Maak hier een terugbelafspraak!

VARIABEL AANBOD:  VERUIT DE SCHERPSTE  TARIEVEN VAN DE MARKT!

Kies nu voor het variabele aanbod van Gezinsenergie en kies voor veruit het scherpste tarief van de hele markt. Al maanden op rij is Gezinsenergie de voordeligste van de markt. Ook ons gastarief voor september en oktober is, ondanks de sterke stijging, nog steeds het voordeligst als u nu een contract moet afsluiten. Ook in de komende tijd streven we ernaar ondanks de uitdagende omstandigheden de goedkoopste te zijn en te blijven!

Met ons aanbod beweegt u met de markt mee. Als er een goed moment komt om vast te zetten, nemen we direct contact met u op. Vanwege de sterk wisselende gastarieven, hebben wij voor september en oktober 2022 gas reeds ingekocht. Het elektriciteitstarief beweegt met de markt mee. U betaalt de marktprijs + een geringe opslag op de tarieven. Wij bieden de laagste tarieven van dit moment. Vergelijken? Kijk op www.gezinsenergie.nl/vergelijken. Maak snel een terugbelafspraak. Desgewenst kunnen we de volgende werkdag al de levering al starten! 

Variabel aanbod
Oktober


Vaste leveringskosten bedragen €6,30 per product per maand.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw, energiebelasting  en Opslag Duurzame Energie en bij aansluitingen t/m 3 x 80 ampère en een verbruik van maximaal 10.000 kWh per jaar. We gaan ervan uit dat uw adres een verblijfsfunctie heeft, waardoor u vermindering energiebelasting ontvangt. Klopt dit niet, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via klantenservice@gezinsenergie.nl
De door u teruggeleverde en verbruikte hoeveelheid elektriciteit mag u op jaarbasis tegen elkaar wegstrepen (salderen). U mag bij ons salderen tot uw eigen verbruik. 

Bovenstaande variabele elektriciteitstarieven zijn indicatief, het gastarief staat voor de betreffende maand vast. Op basis van deze tarieven en uw standaard jaarverbruik wordt uw maandtermijn bepaald. De uiteindelijke elektriciteitsprijs die u betaalt is de gemiddelde marktprijs per maand, inclusief de opslag van  €0,012/kWh voor elektriciteit (exclusief btw en energiebelasting). Bovengenoemde indicatieve tarieven zijn incl btw, energiebelasting 2022 en de opslag. Dagelijks wisselen de tarieven. Via de pagina www.gezinsenergie.nl/variabel kunt u de dagelijkse markt volgen.