Kom er ook bij:  

  Samen besparen we meer!  

Maak hier een terugbelafspraak!

KIES VOOR DE JUISTE STRATEGIE!
Wat is het beste advies  als uw contract afloopt of variabel is? Wij hebben de beste strategie: heb geduld en kies voor ons variabele contract!  Met ons variabele contract beweegt u maandelijks met de markt mee, en kunt u als de tarieven dalen uw tarief vastklikken. Bij vrijwel alle maatschappijen staat het variabele tarief vast voor 6 maanden. Bij ons is variabel echt variabel: u merkt het als eerste als de tarieven weer gaan dalen. Bovendien behoren onze tarieven tot de scherpste tarieven van de hele markt.  Een slimme keuze!

Wij raden u sterk aan nu geen vaste overeenkomst te nemen. Ons beste advies is: Kijk nu niet naar tarieven maar ga tactisch te werk: kies een paar maanden voor ons variabele contract.  U gaat als eerste merken als de tarieven gaan dalen. We nemen tijdig contact op als er een goed moment is om uw tarieven vast te zetten.    

Maak snel een terugbelafspraak via deze site en kom er ook bij: samen besparen we meer!

ONS AANBOD
Genoemde tarieven zijn geldig vanaf 26-11-21 voor nieuwe deelnemers. Deze tarieven zijn exclusief de door de overheid toegezegde korting op de energienota als gevolg van de hoge tarieven. De hoogte van dit bedrag zal gemiddeld 400 EUR bedragen, afhankelijk van verbruik. Deze tegemoetkoming gaat naar verwachting in per januari 2022.

Variabel
december 2021 


Vaste leveringskosten bedragen €6,99 per product per maand.

Variabel
januari 2022


Vaste leveringskosten bedragen €6,99 per product per maand.

1 jaar


Vaste leveringskosten bedragen €6,99 per product per maand.