10 jaar logo

  Kom er ook bij:  

  Samen besparen we meer!  

Maak hier een terugbelafspraak!

Bijzonder scherp aanbod!!

Tijdelijke jubileumactie!

De tarieven staan op het laagste niveau in 2 jaar tijd.  Profiteer nu van de gedaalde tarieven met ons extra scherp geprijsde jubileum aanbod!

Tip: heeft u nog een vast contract dat u in de afgelopen 2 jaar, maar voor 1-6-2023 heeft afgesloten? Dan kunt u naar verwachting honderden euro's besparen. De boete is beperkt, uw tarieven liggen tientallen procenten hoger.

Tip: Heeft u zonnepanelen? Check dan de tekst onderaan deze pagina en maak de juiste keuze! 

T/M 31-12-2024 vast aanbod


Vaste leveringskosten bedragen
€6,99 per product per maand.

Variabel aanbod
april


Vaste leveringskosten bedragen
€6,99 per product per maand.

Variabel aanbod
mei


Vaste leveringskosten bedragen
€6,99 per product per maand.


Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw, energiebelasting  2024 en bij aansluitingen t/m 3 x 80 ampère en een verbruik van maximaal 10.000 kWh per jaar. We gaan ervan uit dat uw adres een verblijfsfunctie heeft, waardoor u vermindering energiebelasting ontvangt. Klopt dit niet, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via klantenservice@gezinsenergie.nl

Levert u terug, bijvoorbeeld met zonnepanelen? Als u voor een vast contract kiest, ontvangt u een apart teruglevertarief voor elke kwh die u teruglevert op de meter. Dat zijn op dit moment de volgende tarieven, inclusief energiebelasting: Teruglevertarief Hoog: 0,1540 EUR per Kwh, Teruglevertarief Laag: 0,1347 EUR per Kwh, teruglevertarief enkel: 0,1471 EUR per Kwh. U krijgt de energiebelasting terug tot aan u eigen verbruik. Wekt u meer op dan u verbruikt, dan ontvangt u over het meerdere het kale teruglevertarief vermeerderd met BTW, maar dus niet de energiebelasting. Kiest u voor ons variabele product? Dan ontvangt u dezelfde prijs als u betaalt in de betreffende leveringsmaand.