Hollandse zon

Maak hier een terugbelafspraak!

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur

Groen, scherp, gezinsenergie

Kies nu voor Gezinsenergie 100% Hollandse zon: u ontvangt 100% zonne energie van o.a. onze eigen locaties! Zo kiest u bewust voor duurzaam, tegen de allerscherpste prijs. Met een energiecontract van Gezinsenergie zit u de komende jaren gegarandeerd goed. Stap nu in op een uitstekend moment en laat ons u beschermen tegen toekomstige prijsstijgingen. Dankzij uw deelname kunnen wij steeds meer boeren en ondernemers helpen bij het realiseren van een duurzaam energieproject. Wij maken pas echt werk van groene stroom. Wilt u ook stroom van bijvoorbeeld het dak van Schulp Vruchtensappen? Vul dan snel het terugbelformulier in en ontvang een advies op maat. Kom er ook bij: samen gaan we voor steeds meer zonne energie van eigen bodem!

Schulp Vruchtensappen
Vijf generaties terug, in 1861, begon Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard langs de rivier de Vecht. De liefde voor het fruit en de kennis gingen van vader op zoon. In 1995 begon Albert Schulp met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Sindsdien staat Schulp synoniem voor puur fruit en inmiddels worden de sappen door het hele land verkocht. Duurzaamheid staat bij Schulp hoog in het vaandel. Met behulp van hun zonnepanelen leveren ze nu jaarlijks 262.000 kwh duurzame stroom aan de deelnemers van Gezinsenergie. De Schulp sapjes vinden ook hun weg naar de deelnemers van Gezinsenergie: geregeld hebben we leuke acties voor nieuwe deelnemers en laten we ze kennismaken met Schulp. Zo helpen we elkaar!

Levert aan Gezinsenergie
 830 panelen    262.000 kWh per jaar 

Meer van onze projecten

Ruim 17.000 panelen verspreid over 12 locaties leveren inmiddels dagelijks duurzame stroom aan onze deelnemers. Iedere maand komen er nieuwe projecten bij. Wij begeleiden onze klanten samen met onze partner Local Green Energy van A to Z: van het doorrekenen van de businesscase, het aanvragen van subsidie tot en met de technische oplevering van de installatie. Dankzij de loyaliteit van onze deelnemers kunnen we blijven investeren in deze projecten. Voor een overzicht van alle projecten klikt u hier (link naar de projectenpagina). Wilt u zelf een project starten? Vul dan het terugbelformulier in: we bespreken graag met u de mogelijkheden!

Stolwijk

3200 PANELEN
950.000 KWH

Polsbroek

3600 PANELEN
1.000.000 KWH

Berkenwoude

1056 PANELEN
315.000 KWH

zegveld

1700 PANELEN
490.000 KWH

KOM ER OOK BIJ!
Start nu met besparen en ontvang voortaan 100% zonne energie van Gezinsenergie! Maak een terugbelafspraak en onze adviseur belt u op het gewenste moment terug. U kunt rekenen op een deskundig, transparant en eerlijk advies. Nu tijdelijk bij uw aanmelding de Gezinsenergie cadeaubox: bordevol producten van onze terugleverlocaties, en een CD van The Musix. Kom er ook bij: samen besparen we meer!

Van harte welkom bij Gezinsenergie: samen besparen we meer!

Maak hier een vrijblijvende terugbelafspraak!

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur