Duurzaam met Gezinsenergie!

Heeft u een woning van voor 1980, en heeft nu nog mogelijkheden om deze verder te isoleren? Dit is het moment!
De overheid heeft een nogal vergaand besluit genomen dat we van het gas af moeten. Hoewel we dit met de nodige nuchterheid bekijken, en dit nog vele jaren gaat duren, is wel de verwachting (en ook al uitgesproken) dat gas extra belast zal worden in de komende jaren door middel van de energiebelasting. Dat is het instrument dat de overheid heeft om gasverbruik te ontmoedigen. De verwachting is dan ook dat per 01-01-2019 de belasting op gas flink omhoog gaat. Als u een woning met een bouwjaar van voor 1980 heeft, en u nog mogelijkheden heeft tot isolatie, dan is ons advies om daar zeker in de komende tijd serieus naar te kijken. De terugverdientijd zal alleen maar korter worden als de gasprijs blijft stijgen. En niet in de laatste plaats is dit belangrijk om uw bijdrage te leveren als het gaat om de leefbaarheid van onze aarde. Wij werken samen met de grootste isolatiespecialist van Europa: Pluimers uit Rijssen. Via ons kunt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen bij u thuis. Mocht u tot isolatie overgaan, dan ontvangt u een mooie collectiviteitskorting.

Kachels.ambianza.nl

Ambianza beschouwt aandacht en kwaliteit als standaard tijdens het gehele proces. Van oriëntatie tot realisatie interesseren wij ons in u en wij doen ons best uw behoefte te begrijpen. Wij kennen onze verantwoordelijkheid en uw veiligheid staat voorop. Bij ons bent u in goede handen.

Den Hartog Riet

Het dak van uw woning is één van de grootste warmteverliesgevende bronnen in de woning. Een goede dakisolatie is dus een vereiste voor iedere woning. Naast het rietdekken kan het isoleren door onze eigen isolatie ploeg worden gerealiseerd, dit zijn dan ook echte vakmannen in het isoleren van rietendaken!

KoDakZo

KoDakZo is een jong dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van kozijnen, dakkapellen en zonnepanelen. Deze worden geleverd en geplaatst door zeer gerenommeerde bedrijven met kwalitatief de beste producten en zeer goede garantievoorwaarden. 

Pluimers Isolatie

Pluimers Isolatie is de Europees marktleider op het gebied van isolatie. Inmiddels zijn zij al ruim 40 jaar actief op de isolatiemarkt.
Zo kan Pluimers elke constructie (vloer, spouw, gevel, dak) isoleren en desgewenst afwerken met een coating.

Ja, ik wil graag meer informatie

Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen, geheel vrijblijvend.