op weg naar een duurzame toekomst!

Gezinsenergie levert niet alleen gas en stroom, maar zet zich ook graag in om zoveel mogelijk de stroom te verduurzamen. Samen met onze deelnemers investeren wij in zonnepanelen op daken van scholen, kerken en bedrijven uit onze achterban. De geproduceerde stroom wordt ingekocht door Gezinsenergie en verkocht aan onze deelnemers. Zo ontstaan de komende jaren steeds meer “eigen” duurzame energiebronnen. Hoe mooi is dat!

Wilt u zelf zonnepanelen plaatsen? Wilt u kijken hoe u uw huis verder kunt verduurzamen door middel van isolatie? Of heeft u een groot dak beschikbaar? Wilt u investeren in zonnepanelen bij anderen? Door middel van het invulformulier rechts kunt u aangeven waar uw interesse naar uit gaat. Wij nemen dan snel contact met u op.

Gezinsenergie werkt daarbij samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Voor de zonnepanelen is dat het bedrijf BonGo Solar uit Apeldoorn, en voor isolatie is dat Pluimers BV in Rijssen. Beide organisaties bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, staan hoog aangeschreven en bieden goede garantievoorwaarden. Bovendien bieden zij onze deelnemers een speciaal collectief tarief of korting op de aanschaf.

Met elkaar kunnen we veel meer bereiken dan alleen. Wij denken graag met u mee. Samen besparen we meer!

BonGo Solar
Pluimers BV
Ik heb interesse in:
wilt u alles weten over zonne-energie?