sociaal fonds energie 

HELP ONZE ACHTERBAN DE WINTER DOOR

Gezinsenergie is een energiebedrijf met ruim 9200 deelnemers. Onze deelnemers behoren met name tot de christelijk reformatorische achterban. Zoals u wellicht weet, zijn de tarieven heel erg hard gestegen. In de laatste maanden merkten wij al dat er meer gezinnen waren die moeite hadden om de energienota te betalen. Door het wegvallen van onze inkooppartner moeten veel gezinnen veel meer betalen voor gas en stroom. Gelukkig lijken de tarieven in het voorjaar van 2022 wat te gaan dalen. Wij willen echter geen enkel gezin in de kou laten staan. Daarom hebben wij een sociaal fonds energie opgericht. Gezinsenergie zelf stort direct 50.000 EUR in dit fonds. Mensen uit onze achterban die in de problemen komen door de hoge energierekening, kunnen een beroep doen op dit fonds. Wij hebben de gezinnen in beeld, en wij kunnen dit met elkaar als achterban oplossen.

De solidariteit in onze achterban is heel groot. Laten we met elkaar ervoor zorgen dat niemand in de problemen komt. Wij laten niemand in de kou staan en alle hulp is welkom!

Het geld is bedoeld om direct bij te springen voor als mensen in de problemen komen door de stijging van de energienota. Mocht er een strenge winter komen, dan willen we ook voor dat scenario geld reserveren. We willen de actie sluiten op uiterlijk 30 juni 2022. Mocht er geld overblijven waar geen beroep op wordt gedaan, dan zullen we het meerdere overmaken aan stichting Stéphanos. Uw geld komt altijd goed terecht. Een financieel verslag zal ter beschikking gesteld worden, gecontroleerd door en erkende accountant.

We waarderen het heel erg als u een bijdrage kunt missen om dit tijdelijk probleem voor deze gezinnen op te lossen. Ook bedrijven, instellingen en kerkelijke organisaties zoals diaconiën roepen wij van harte op om te doneren. Met elkaar kunnen we dit dragen. Heel hartelijk dank voor uw hulp!

Vanwege de vele aanvragen kunnen we op dit moment geen nieuwe aanvragen in behandeling nemen. Mocht u een betalingsregeling willen, dan kunt u een mail sturen naar: debiteuren@gezinsenergie.nl

IK WIL DONEREN

Wilt u doneren? U kunt anderen helpen door een steentje bij te dragen. U kunt doneren via onderstaande button.