20% KORTING EXCLUSIEF BIJ GEZINSENERGIE

WAT IS DE CORONA SAFETY INDICATOR
Sinds de corona uitbraak is er veel veranderd in Nederland. De laatste maanden staat luchtkwaliteit ter discussie. Steeds meer mensen zijn ervan bewust dat schone lucht belangrijk is om de kans op besmetting van het COVID-19 virus te verkleinen. Ondernemers, schoolleiding, directeuren en gebouwbeheerders willen graag dat de medewerkers met een veilig gevoel kunnen werken.

Met de expertise en kennis van luchtkwaliteit meten heeft Factorylab een nieuw product gelanceerd. Scan de QR-code van de Corona Safety Indicator en controleer hoe schoon de lucht is. U krijgt direct inzicht in de huidige luchtkwaliteit.

Met behulp van CO2, temperatuur en luchtvochtigheid meet de Corona Safety Indicator de luchtkwaliteit in een ruimte. Op basis van deze indicatie wordt een ventilatie-advies berekend. Klik HIER voor meer informatie over de Corona Safety Indicator.

VOOR WIE?
De Corona Safety Indicator is geschikt voor alle organisaties die mensen ontvangen in binnenruimtes. Het unieke is dat uw bezoekers, klanten of personeel heel eenvoudig met hun telefoon de QR code kunnen scannen en zo direct inzage krijgen in de luchtkwaliteit van de ruimte waar die persoon zich in bevindt. U laat zien dat u schone lucht en ventilatie serieus neemt, en u kunt direct schakelen als de luchtkwaliteit niet op orde is. Een onmisbaar apparaat in bijvoorbeeld kerken, scholen, wachtruimtes, kantoren, restaurants, hotels en musea.

ACTIEPRIJS!
Omdat Gezinsenergie ook veel zakelijke klanten heeft, en wij erg enthousiast zijn geworden over dit product, hebben wij overleg gehad met de producent: Factory Lab in Zwijndrecht. Wij mogen u een collectieve korting geven van 20% over de aanschafprijs, inclusief de licentiekosten voor het eerste jaar. U krijgt 20% korting over de aanschafwaarde van 379 EUR ex btw, en 20% over de licentiekosten van het eerste jaar van 99 EUR ex btw. U betaalt dan 382,40 EUR ex btw voor het apparaat inclusief de licentiekosten voor het eerste jaar. Factory Lab zal zorgdragen voor facturatie inclusief de korting, en zal in de toekomst de jaarlijkse licentiekosten van 99 EUR ex btw aan u factureren tot wederopzegging.

Let op: bestellen kunt u in verband met de korting via deze website! Wilt u eerst per mail of telefonisch meer informatie? Stuurt u gerust een mail naar info@gezinsenergie.nl.

Bestel via het formulier rechts de Corona Safety Indicator.

Bestel de Corona safety indicator