KOM ER OOK BIJ!

  En ontvang de Gezinsenergie Cadeaubox!  

  Maak snel een terugbelafspraak -->  

Maak hier een terugbelafspraak!

Tijdelijk een extra geschenk

Stap nu over naar Gezinsenergie en profiteer van de allerlaagste tarieven van de markt. Speciaal voor u als concertbezoeker van The Musix in het verleden, ontvangt u bij uw contract naar keuze een prachtige Gezinsenergie Cadeaubox, vol met  mooie producten van onze duurzame terugleverlocaties, met daarin alle 4 de CD’s van The Musix! 

Ondanks dat er vanwege de coronamaatregelen de tour geen doorgang kan vinden, kunt u toch urenlang genieten van prachtige muziek. Met uw deelname ondersteunt u ook onze sponsoring van de concertreeks, en daarbij ook het goede doel dat we momenteel steunen: Stichting Stéphanos. 

Wij regelen alles voor u: een lopend contract is geen probleem. In slechts enkele minuten zetten wij uw contract om naar de laagste tarieven. Maak snel een terugbelafspraak en wij bellen u op wanneer het u schikt. Kom er ook bij: samen besparen we meer!

 GEZINSENERGIE VARIABEL


NOVEMBER

DECEMBER

Stroom enkel  € 0,41067  € --
Stroom normaal  € 0,48645  € --
Stroom laag  € 0,37209  € --
Stroom V.K.* € 6,99 € 6,99
Gastarief  € 1,75590  € --
Gas V.K.* € 6,99 € 6,99

* V.K. staat voor vaste leveringskosten per product per maand. Genoemde tarieven zijn inclusief btw, energiebelasting.

ONS AANBOD
Genoemde tarieven zijn geldig vanaf 01-12-2021 tm 31-12-2021. Deze tarieven zijn exclusief de door de overheid toegezegde korting op de energienota als gevolg van de hoge tarieven. De hoogte van dit bedrag zal gemiddeld 400 EUR bedragen, afhankelijk van verbruik. Deze tegemoetkoming gaat naar verwachting in per januari 2022.

1 jaar

Vaste leveringskosten bedragen €6,99 per product per maand.

KOM ER OOK BIJ!
In een markt waar de aanbiedingen soms letterlijk over elkaar heen vallen, biedt Gezinsenergie rust en overzicht. Wij behandelen iedereen gelijk: iedereen krijgt hetzelfde eerlijke, transparante en scherpe tarief voor gas en stroom. Wij werken niet met “kleine lettertjes” of eenmalige “lokkertjes”: ons tarief is structureel scherp geprijsd, voor iedereen! Zelfs als u vergeet bij ons te verlengen, zit u nog steeds goed. Door deze lange-termijn visie is het ook niet nodig om “slaperstarieven” te hebben. Bij ons geen kans op terugval in hoge tarieven!

Van harte welkom bij Gezinsenergie: samen besparen we meer!

Maak hier een vrijblijvende terugbelafspraak!

Vrijdag kunt u gebeld worden tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur