CADEAUBOX

Maak hier een terugbelafspraak!

DE GEZINSENERGIE CADEAUBOX

In deze Gezinsenergie cadeaubox zitten allemaal kwaliteitsproducten die een link hebben met Gezinsenergie. Veel producten zijn afkomstig van bedrijven die met hun zonnepanelen stroom leveren aan onze deelnemers. Gezinsenergie zet zich volop in voor deze bedrijven, en zet ze op deze manier ook graag in het zonnetje!

Wat kunt u aantreffen in deze box*

  • 2 flesjes sap van Schulp Vruchtensappen: zij leveren met 830 zonnepanelen ruim 260.000 kwh aan duurzame stroom aan onze deelnemers.
  • 1 fles sap van Van Os uit Papendrecht: zij leveren met ruim 2100 panelen ruim 700.000 kwh duurzame stroom aan onze deelnemers;
  • Kaas van Kaasboerderij De Lagebroek uit Zegveld: zij leveren met 1700 panelen ruim 490.000 kwh aan duurzame stroom aan onze deelnemers.
  • Vrije-uitloop eieren van Fam. Snoek uit Stolwijk: zij gaan in het najaar met 1000 panelen ruim 300.000 kwh aan duurzame stroom leveren aan onze deelnemers.
  • USB stick van The Musix: jaarlijks sponsort Gezinsenergie een concertreeks van deze 6 getalenteerde musici. Tijdens de concerten wordt er gecollecteerd voor Stichting Stephanos. Jaarlijks verwelkomen we duizenden bezoekers op onze concerten. Deze stick bevat alle vier de CD's die tot nu toe uitgebracht zijn!
  • Een LED lamp van Gezinsenergie;
  • Een verrassingsproduct van Gezinsenergie zelf;

*De exacte inhoud kan soms iets afwijken en is afhankelijk van de actuele voorraad. de houdbaarheid en beschikbaarheid van de producten.

Onze Projecten

Gezinsenergie helpt ondernemers bij het realiseren van een zonne energieproject. Inmiddels leveren al veel locaties aan onze deelnemers 100% duurzame energie met behulp van meer dan 12000 zonnepanelen. Vrijwel iedere maand komen er projecten bij. Benieuwd naar onze duurzame partners? Via onderstaande button kunt u alle projecten bekijken!

Samen (be)sparen we meer

In een markt waar de aanbiedingen soms letterlijk over elkaar heen vallen, biedt Gezinsenergie rust en overzicht. Wij behandelen iedereen gelijk: iedereen krijgt hetzelfde eerlijke, transparante en scherpe tarief voor gas en stroom. Wij werken niet met “kleine lettertjes” of eenmalige “lokkertjes”: ons tarief is structureel scherp geprijsd, voor iedereen! Zelfs als u vergeet bij ons te verlengen, zit u nog steeds goed. Door deze lange-termijn visie is het ook niet nodig om “slaperstarieven” te hebben. Bij ons geen kans op terugval in hoge tarieven!

Brengt u een nieuwe deelnemer aan? Dan kunt u eveneens deze cadeaubox van ons ontvangen! Klik HIER om vrijblijvend nieuwe deelnemers aan te brengen.