Kom er ook bij:  

  Samen besparen we meer!  

Maak hier een terugbelafspraak!

 Kom er ook bij: samen besparen we meer!

Wilt u gebruik maken van maand-in-maand uit de scherpste tarieven van de markt? Kom dan nu naar Gezinsenergie!  We hebben al ingekocht tot en met mei 2024.

 Wilt u een vast contract? Dat kan ook! Door de sterke schommelingen op de markt passen we ons aanbod geregeld aan. Maak daarom een terugbelafspraak en u krijgt van ons het meest scherpe en actuele vaste aanbod!

Op zoek naar de beste tarieven, uitstekende klantenservice en een mooi klantenportal inclusief app met inzage in uw verbruik op maand, dag of zelfs kwartierbasis? Maak snel een terugbelafspraak. Desgewenst kunnen we de volgende dag al de levering starten. Hieronder treft u de actuele tarieven aan.

Variabel aanbod
april


Vaste leveringskosten bedragen
€6,99 per product per maand.

Variabel aanbod
mei


Vaste leveringskosten bedragen
€6,99 per product per maand.


Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw, energiebelasting  en Opslag Duurzame Energie en bij aansluitingen t/m 3 x 80 ampère en een verbruik van maximaal 10.000 kWh per jaar. We gaan ervan uit dat uw adres een verblijfsfunctie heeft, waardoor u vermindering energiebelasting ontvangt. Klopt dit niet, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via klantenservice@gezinsenergie.nl
De door u teruggeleverde en verbruikte hoeveelheid elektriciteit mag u op jaarbasis tegen elkaar wegstrepen (salderen). U mag bij ons salderen tot uw eigen verbruik. 

 De tarieven van het prijsplafond gelden vanaf 1-1-2023 tot een bepaald maximumverbruik. Alle genoemde tarieven van het prijsplafond en het tarief van januari zijn inclusief de verhoogde btw naar 21% en inclusief de voorgestelde verhoging van de belastingen.