Is uw zorgpremie al bekend?

Als het goed is heeft u kort geleden post of mail gekregen met uw nieuwe zorgpremie voor 2018. U heeft tot het einde van het jaar de tijd om te kiezen voor een andere zorgverzerking. Op verzoek van veel klanten hebben wij deze markt onderzocht, en hebben we gekeken naar een mix van de volgende zaken:

Een scherpe premie;
Goede voorwaarden met een ruime keuzevrijheid;
Een uitstekende klantenservice;

Wij zijn daarbij uitgekomen op zorgverzekeraar Promovendum:
Een zeer scherpe premie voor de basisverzekering van €107,50 per maand;
Een zeer ruime keuzevrijheid in zorgverleners;
Uitstekende klantenservice: scoort in de vele onderzoeken altijd erg hoog;
Goed bereikbaar via een normaal telefoonnummer;
Snelle afhandeling van declaraties;

In heel veel gevallen leidt een overstap naar Promovendum tot een flinke besparing op uw premie. Zeker als u meerdere polissen hebt, kan het voordeel hard oplopen. Als u op onderstaande button klikt, kunt u heel eenvoudig alles vergelijken met uw huidige polis.

Deze verzekeraar kan voor onze deelnemers in de toekomst nog meer betekenen. Promovendum biedt ook diverse andere verzekeringen en hypotheken aan die heel aantrekkelijk zijn. In 2018 zullen wij de verdere mogelijkheden bespreken met Promovendum, waarbij we ook zullen kijken of het mogelijk is om in 2019 met een speciale polis te komen die specifiek tegemoet komt aan de wensen van onze klanten.

Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met Promovendum: zij kunnen u altijd helpen bij het maken van een juiste keuze. Promovendum is bereikbaar op telefoonnummer 078 - 64 81 333.

Samen besparen we meer!